Congressen/Events

Op zoek naar een locatie voor uw congres, productpresentatie of seminar? De Zilveren Toren heeft een speciale congreszaal, uitstekend geschikt voor een gezelschap tot 200 personen. De ruimte is modern ingericht en natuurlijk van alle gemakken voorzien. Ons team heeft alle ervaring en deskundigheid in huis om het congres of event aan uw wensen aan te passen. Kleiner gezelschap? Geen punt. De Zilveren Toren heeft zowel grote als kleine zalen voor uw congres. Bekijk hier de locatiebrochure.

Congres met uitzicht

De Zilveren Toren is niet zomaar een locatie; het is een multifunctionele toplocatie voor uw congres. Met recht een toplocatie; u voelt zich ‘on top of the world’ op de 11e verdieping. In deze unieke ruimte organiseren wij graag uw congres tot 200 personen voor u. U kunt gebruik maken van alle gewenste audiovisuele mogelijkheden en faciliteiten. U zegt het maar. Wij regelen het.

Unieke locatie voor uw evenement

Receptie, bedrijfsjubileum, klantendag of personeelsfeest? De Zilveren Toren biedt een inspirerende locatie met diverse mogelijkheden voor uw feesten en evenementen. Of uw gezelschap nu uit 50 of 500 personen bestaat, wij hebben een zaal en cateringarrangement dat bij uw evenement past. Aan alles is gedacht en wij zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Onze sfeervolle zalen gecombineerd met onze jarenlange ervaring staan garant voor een geslaagde bijeenkomst.

Onvergetelijk en op maat

Bovenin de Zilveren Toren vindt u Level Eleven; een evenementlocatie met uniek uitzicht. U kunt hier terecht voor een evenement, feest of bruiloft, waar uw gasten nog lang over na zullen praten. U vindt hier alles wat u nodig heeft om uw event uniek en spraakmakend te maken: een hippe inrichting, uitstekende catering, vakkundig personeel en fantastisch uitzicht. Een feestelijke gebeurtenis is een persoonlijke gebeurtenis. Heeft u even geen inspiratie? We denken graag met u mee en wij bieden u begeleiding en deskundig advies in styling en aankleding van uw evenement. Wij bespreken daarom graag samen met u uw wensen en ideeën om er een onvergetelijke happening van te maken. Neem nu contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.