Mogelijkheden

Op zoek naar een geschikte locatie voor uw evenement? De Zilveren Toren is al jarenlang een bekende en populaire locatie voor vergaderingen, congressen en evenementen. Van uitbundig bedrijfsfeest tot intiem diner, alles kan. We bieden u een totaaloplossing: prachtige ruimtes met alle denkbare voorzieningen en culinaire verrassingen. Servicegerichte mensen die met u meedenken en aan een half woord genoeg hebben. De Zilveren Toren geeft u graag de ruimte. Wij maken iedere dag op sprankelende wijze het verschil voor onze gasten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bijeenkomst? We denken graag met u mee.

Hieronder vindt u een aantal inspirerende voorbeelden. Speciale wensen? Neem contact met ons op. We vinden altijd een passende en verrassende oplossing voor u.

Mogelijkheden

Congres op grote hoogte

U bent voor uw congres of seminar op zoek naar een geschikte congreslocatie? De Zilveren Toren heeft een aantal specifieke basisvoorzieningen en behoort daarom tot een van de meest multifunctionele congreslocaties van Nederland. De grote, lichte zaal heeft 360 graden uitzicht over het IJ en het hart van Amsterdam. Uitstekend bereikbaar, prima catering en gastvrije service: uw gasten ervaren kwaliteit.

Mogelijkheden

Feestelijke boekpresentatie

U heeft een boek geschreven of een nieuw boek gepubliceerd: een bijzondere mijlpaal die u wilt delen met uw netwerk. Bij De Zilveren Toren hebben we alles in huis om van uw boekpresentatie een feestelijke gebeurtenis te maken. Wilt u uw gezelschap verrassen met een aangeklede netwerkborrel? We doen u graag een passend voorstel. U zegt het maar. Wij regelen het.

Mogelijkheden

Sfeervolle borrel

Netwerkborrel? Uw gasten voelen zich op hun gemak in onze sfeervolle, warme ambiance. De Zilveren Toren is een uitstekende plek waar mensen elkaar ontmoeten: gewoon gezellig bijkletsen en nader kennismaken onder het genot van een drankje en een hapje. We hebben een uitgebreid aanbod van diverse dranken, snacks en bites. Ons assortiment is groot en valt bij iedereen in de smaak.

Mogelijkheden

Geslaagde personferentie

Persconferentie beleggen? Dan moet u er zeker van zijn dat de techniek werkt en dat u niet gestoord wordt. De Zilveren Toren biedt u de ruimte. Hier geven we in een handomdraai de perfecte invulling aan uw persconferentie: van technische faciliteiten tot tal van cateringmogelijkheden, we hebben alles in huis. U concentreert zich op de inhoud, wij doen de rest. Goed geregeld.

Mogelijkheden

Originele incentive

Een bedrijfsincentive in Nederland organiseren voor uw buitenlandse collega’s? Een bijeenkomst houden kan overal. Maar het wordt pas interessant als de locatie iets bijzonders toevoegt voor u en uw gasten. Kom naar De Zilveren Toren en laat u verrassen door alle mogelijkheden voor vergaderingen, diners en feesten. Met prachtig panoramisch uitzicht over het IJ en de Amsterdamse binnenstad. Werken op hoog niveau.

De Zilveren Toren is uitstekend bereikbaar; op slechts 5 minuten lopen van Amsterdam CS. Nieuwsgierig? Bekijk onze plattegrond, bel voor meer informatie of een rondleiding naar 020 – 553 50 00 of stuur een e-mail naar info@zilverentorenamsterdam.nl.