Evenementlocatie

Iets te vieren? Wilt u een evenement in Amsterdam organiseren? Op de 11e etage bevindt zich congres- en evenementenlocatie Level Eleven, een hippe eventlocatie voorzien van alle gemakken en luxe. Congres, seminar, bedrijfsfeest of particuliere bijeenkomst? Bij Level Eleven is het altijd een succes. Er is altijd een partymanager aanwezig tijdens evenementen, zodat alles gegarandeerd soepel verloopt.

Level Eleven - Winterfeest

Persoonlijk en gastvrij

Dankzij de unieke locatie zijn er tal van mogelijkheden om uw feest, bedrijfsjubileum of bruiloft de juiste invulling te geven. Bruiloft? Jazeker, u kunt bij ons ook uw bruiloftsfeest of receptie vieren! Een feestelijke gebeurtenis is een persoonlijke gebeurtenis. We denken graag met u mee en bespreken graag samen met u uw wensen en ideeën om van uw feest een onvergetelijke happening te maken.

Evenementlocatie

Level Eleven

Een fantastisch 360°-uitzicht over Amsterdam en het IJ, een smaakvolle inrichting en vooral: persoonlijke service. Level Eleven heeft het. Servicemedewerker reserveringen Marita van Gulik en haar collega’s rusten niet voor zij uw wensen hebben vervuld. Of u nu een bedrijfsevenement of particulier feest organiseert, bij Level Eleven is het altijd een succes.

Evenementlocatie

Expertise op maat

Level Eleven is onderdeel van Regardz. Service met een glimlach. U kunt rekenen op dienstverlening die staat als een huis. Wij laten niets aan het toeval over; uw bijeenkomst verloopt vlekkeloos. Onze sfeervolle accommodatie gecombineerd met onze jarenlange ervaring staan garant voor een geslaagde bijeenkomst. Uw evenement wordt een happening waar nog lang over wordt nagepraat.

Evenementlocatie

Tot in de puntjes

Bedrijfsfeest? We denken graag met u mee en regelen het voor u. Persoonlijk en op maat. Even goed uitpakken? Verras uw gezelschap met een origineel feest en perfecte catering bij Level Eleven. Ons team zorgt voor de uitstraling die bij uw evenement past. Van indrukwekkend groot tot intiem klein. Alles kan. Onze partyplanner regelt het graag voor u.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Vraagt u dan een vrijblijvende offerte aan of reserveer online.