Bedrijfsfeesten

Plezier staat centraal bij bedrijfsfeesten. Voor een succesvol personeels- of bedrijfsfeest speelt de locatie een cruciale rol. Kom naar Level Eleven op de 11e etage van De Zilveren Toren. Een fantastische locatie met een feestelijke uitstraling en intieme sfeer. In hartje Amsterdam, naast het station. Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag een offerte op maat aan.

Bedrijfsfeesten

Bruisend personeelsfeest

Bij De Zilveren Toren heeft u alle ruimte om uw gasten in stijl te ontvangen. Uw stijl natuurlijk; ons team zorgt ervoor dat de ruimte volledig naar uw wensen wordt ingericht. Samen met u maken we graag uw bedrijfsfeest tot een groot succes.

Bedrijfsfeesten

Sfeervolle borrel

Netwerkborrel? Uw gasten voelen zich op hun gemak in onze sfeervolle, warme ambiance. De Zilveren Toren is een uitstekende plek waar mensen elkaar ontmoeten en nader kennismaken onder het genot van een drankje en een hapje. Ons uitgebreide assortiment valt bij iedereen in de smaak.

Bedrijfsfeesten

Feestelijk jubileum

Een mijlpaal is bereikt, reden voor een feest. Uw jubileum op een onvergetelijke en bijzondere manier vieren? Dan bent u bij Level Eleven aan het juiste adres. Onze partyplanner ontwerpt samen met u een jubileumfeest: uniek en helemaal voor u op maat gemaakt.

Bedrijfsfeesten

Spectaculair themafeest

We leveren maatwerk en creëren samen met u een innovatief en creatief concept. Beleving en plezier staan centraal. Verrassend entertainment, spraakmakende acts, wervelende shows, alles kan. We zorgen voor een onvergetelijk feestelijk feest en een glimlach bij u en uw gasten!