Diner

Wilt u uw congres, vergadering of evenement aanvullen met een heerlijke lunch, borrel of buffet? Geen probleem. Uw bijeenkomst afsluiten met een diner? U bent van harte welkom in ons restaurant op de 11e verdieping. Laat u verrassen door onze keukenbrigade en geniet van een culinaire belevenis … met panoramisch uitzicht over het centrum van Amsterdam.

Smaakvol maatwerk

De Zilveren Toren heeft een eigen keukenbrigade. Onze chef-kok en zijn team staan klaar om het u en uw gasten naar de zin te maken en om de catering tijdens uw vergadering, congres of evenement smaakvol te verzorgen. Speciale (dieet)wensen? Geen probleem. We leveren maatwerk.

Culinaire verrassing

Onze keukenbrigade werkt met dagverse producten die zeker bij u in de smaak zullen vallen. De gerechten op onze menukaart zijn dikwijls seizoensgebonden. Elk seizoen kent zijn eigen producten die we graag voor u verwerken in duurzame en culinaire verrassingen.

Ervaren en gastvrij

De Zilveren Toren heeft veel ervaring met de catering van congressen, vergaderingen en evenementen. Smaken verschillen, dat weten wij als geen ander. Onze keukenbrigade is van alle markten thuis en verzorgt volledig op maat gemaakte catering. Van een simpele lunch tijdens uw vergadering tot een uitgebreid diner ter afsluiting van uw congres.

De Zilveren Toren staat bekend om haar maatwerk en persoonlijke service. Wilt u graag meer informatie of heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op.