Mogelijkheden

Zoekt u een unieke locatie voor uw evenement? Dan zit u bij De Zilveren Toren helemaal goed. Op de 11e verdieping hebben we een prachtige ronde zaal met fenomenaal uitzicht over Amsterdam. Het 360°-uitzicht maakt de locatie overdag licht en ruimtelijk; ’s avonds wordt het adembenemend mooi door de zonsondergang en de vele lichtjes van de binnenstad. Van intieme bijeenkomst tot spetterend feest, alles kan bij Level Eleven.

Elk moment van de dag

Overdag biedt Level Eleven een groot restaurant met panoramisch uitzicht over het hart van Amsterdam. In ons restaurant kunt u heerlijk lunchen of dineren, maar ook voor een kopje koffie met gebak bent u van harte welkom. Waar u ook zit, u heeft schitterend uitzicht over de stad. U kijkt uw ogen uit. Door de sfeervolle inrichting is deze lichte ruimte om te toveren naar een zaal die u de ruimte biedt voor diverse soorten evenementen op ieder moment van de dag.

Party planner voor u

Zelf een evenement organiseren? Laat onze party planner een voorstel doen en u zult verbaasd zijn over de vele mogelijkheden. Van themafeest tot productlancering. Feestelijk, onvergetelijk en met oog voor uw wensen. U kunt zelfs per boot arriveren. Ieder evenement is uniek. We denken graag met u mee over de beste invulling van uw evenement.

Love is in the air

Trouwen, eten, feesten … uw trouwdag op een droomlocatie! De Zilveren Toren is een ofiicieel geregistreerde trouwlocatie in Amsterdam. Een unieke plek voor uw huwelijksceremonie, huwelijksfeest en diner. We hebben alles in huis om er en onvergetelijke dag van te maken. Beleef uw grote dag die ook aan uw kleinste wensen voldoet. ‘Ja, ik wil’ trouwen bij De Zilveren Toren in Amsterdam.

Heeft u een vraag over de mogelijkheden of wilt u meer informatie ontvangen, neem dan contact met ons op.