Trouwlocatie

Ja, ik wil … de mooiste locatie voor mijn huwelijksdag!

Trouwen op grote hoogte

Love is in the air … krijgt bij De Zilveren Toren wel een heel speciale betekenis. Al vele bruidsparen hebben hier hun huwelijksdag gevierd; een unieke locatie voor uw bijzondere, feestelijke en onvergetelijke dag. Een bruiloft organiseren vraagt veel tijd, energie en creativiteit. Kiest u voor een intiem samenzijn met familie en vrienden? Wilt u een diner en een bruisend feest? Alles is bespreekbaar. We denken graag met u mee en bieden u deskundig advies en begeleiding in styling en aankleding van uw trouwdag.

Ja-woord

U zoekt een unieke en inspirerende locatie voor een heel bijzonder moment in uw leven? Ruimte die uw persoonlijke sfeer uitstraalt? U voelt zich ‘on top of the world’ tijdens uw huwelijksdag bij De Zilveren Toren. Samen met u de dag van uw dromen organiseren, dát is onze passie. De Zilveren Toren is een van de meest imposante gebouwen van Amsterdam. Centraal gelegen, uitstekend bereikbaar en een unieke locatie om te trouwen.

Persoonlijk en onvergetelijk

Uw trouwdag is maatwerk voor ons. We nodigen u graag uit voor een persoonlijke kennismaking. Na een uitgebreide rondleiding bespreken we uw wensen. Heel veel bruidsparen hebben hun trouwdag al georganiseerd met onze ervaren specialisten. We bezorgen u graag een onvergetelijke dag!

In de stemming gekomen? We nodigen u graag uit voor een persoonlijke kennismaking. Mail of bel 020 – 553 50 00 en laat u verrassen.