Faciliteiten

AUTO

Auto U volgt de borden A10 Amsterdam Centrum. Plan bij de routeplanner uw volledige route.

 OPENBAAR VERVOER

BusDe Zilveren Toren is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer en bevindt zich op 5 minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station. U herkent de Zilveren Toren aan het paarse uithangbord bovenin.

 PARKEERTERREIN

ParkeerterreinGasten kunnen gebruik maken van de nabijgelegen parkeergarage P1 parking Amsterdam. De parkeergarage is op 5 minuten loopafstand van de Zilveren Toren.

  • per uur € 5-,
  • dagkaart bij receptie te koop € 25.00

 FIETSENSTALLING

FietsenstallingKomt u met de fiets? U kunt uw fiets stallen in fietsenstalling van het Amsterdam Centraal Station. Let goed op waar u uw fiets plaatst, de gemeente Amsterdam verwijdert verkeerd gestalde fietsen.

 BIJZONDERE LOCATIE

bijzondere locatieLigging in hartje centrum Amsterdam op loopafstand van historische grachten en markt. Mooi uitzicht op de binnenstad vanuit restaurant op 11e etage.

 BEURS / CONGRES

beursOok voor een beurs/congres is de Zilveren Toren zeer geschikt.

 ZALEN

zalenZilveren Toren beschikt over 13 modern ingerichte multifunctionele training- en vergader- en congreszalen.

 CLIMATE CONTROL

Climate controlElke zaal beschikt over koeling en verwarming. Zo kunt u zelf de temperatuur in de zaal instellen en beheersen.

 RESTAURANT

RestaurantHet restaurant als rustpunt tijdens uw bijeenkomst. Met als hoofdingrediënten lekker en gezond eten & drinken. Dagelijks een uitgebreid lunchbuffet. ‘s Avonds uitgebreid dineren, in de vorm van een 3-gangen diner of buffet. Ook is er een dagschotel; lekker, makkelijk en snel. Heeft u speciale wensen, laat het weten. Het keukenteam speelt er graag op in.

 DINER

RestaurantDe keukenbrigade van de Zilveren Toren verzorgt graag een diner voor u op maat gemaakt.

 WIFI

WifiEr is gratis wifi aanwezig.

 MINDERVALIDE TOEGANG

mindervalide toegangDe Zilveren Toren is beperkt toegankelijk voor minder validen. Neemt u voor uw komst even contact met ons op.

 HUISDIEREN

HuisdierenEr zijn geen huisdieren in La Vie Utrecht toegestaan. Uiteraard maken wij een uitzondering voor hulphonden.