Vergaderen

LOC_NWE_RMCZTA_zaal2_2756_HRcongressen of vergaderen

Op zoek naar een unieke en multifunctionele congreslocatie in Amsterdam? De Zilveren Toren biedt diverse faciliteiten voor uw zakelijke bijeenkomst, training of workshop. U heeft de keuze uit verschillende vergaderarrangementen. Bijeenkomst voor een dag? Dan boekt u gewoon het 8-uurs vergaderarrangement. Elk vergaderarrangement is aan uw wensen aan te passen.

LOC_NWE_RMCZTA_zaal6_2889_HRModern en compleet

De Zilveren Toren heeft diverse stijlvol ingerichte zalen. Stuk voor stuk modern ingericht. Compleet met wifi en meetingkit. Onze lichte ruimtes hebben een sfeervolle inrichting voor de perfecte uitstraling van uw bijeenkomst. De prettige inval van het daglicht en de extra mogelijkheden voor beheersing van het klimaat maken het verblijf tot een verademing.

Vergaderzaal 1Vergader- en congresslocatie

De Zilveren Toren heeft altijd een geschikte zaal voor uw bijeenkomst, van exclusieve vergaderruimte tot congres. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een vergadering, training of workshop? Bel (020 Р553 50 00) of mail ons. We staan graag voor u klaar. Online boeken of een offerte aanvragen kan natuurlijk ook.