Mogelijkheden

De Zilveren Toren heeft 4 verschillende zalen die stuk voor stuk op maat kunnen worden ingericht. Ruimte nodig voor uw seminar? Dan zetten we de theater opstelling voor u klaar. Training? Dan kiest u voor de U-vorm. We zetten de mogelijkheden voor u op een rijtje.

Tafel

Carré

Een zaalopstelling waarin mensen elkaar kunnen aankijken zorgt voor goede interactie met uw gezelschap. De Zilveren Toren heeft zalen voor 34 personen in carré-opstelling.

Mogelijkheden

Theater

De overzichtelijke theateropstelling is ideaal voor uw lezing, presentatie of seminar. Uw publiek (tot 150 personen) zit in rijen en tijdens uw presentatie kunt u iedereen aankijken.

mogelijkheden

School

Heeft u een zaal nodig voor uw training of opleiding? Kies dan voor de schoolopstelling. Deze overzichtelijke opstelling is perfect voor intensieve trainingen tot 35 personen.

mogelijkheden

U-vorm

De tafels staan in een U-vorm met een losse tafel aan het open einde, zodat iedereen goed zicht op de spreker en elkaar heeft. Uitstekend geschikt voor interactieve presentaties.

mogelijkheden

Cabaret

Met deze opstelling kunnen veel (tot 55) personen tegelijk aanwezig zijn bij een presentatie. De stoelen staan in rijen, met het zicht naar de spreker en het scherm.